Over ons

Wat tof dat je ons gevonden hebt! Art of Colors is dé plek waar je je carrière als makeup artist, hairstylist of fashion stylist een professioneel startschot geeft. Onze opleidingen zijn het vertrekpunt voor een allround styling job of baan als makeup artist.

Art of Colors is in 2005 opgericht door Judith en Jos, die besloten hun krachten te bundelen samen met docenten en fotografen die allen een flinke rugzak bomvol ervaring meebrachten. Met dit team zorgen zij dat jij het vak leert en tijdens de opleiding ervaart wat het werken als makeup artist of stylist inhoudt. Inmiddels stoomt Art of Colors jaarlijks 150 studenten klaar voor het échte werk.

Art of Colors biedt niet alleen professionele opleidingen en dito lessen aan, maar is er enorm op gebrand dat je als student persoonlijke en professionele aandacht krijgen. Daarom krijg je bij Art of Colors les in kleine groepen. In de lessen leer je technisch en creatief te werken om je zo te ontplooien tot een makeup artist of stylist met een eigen stijl. Door de persoonlijke coaching krijg je bij Art of Colors de kans na je opleiding eventueel een baan te vinden via de jobselectie en de Art of Colors Agency.

Maar er is meer. Zo krijgen alle studenten van de  Vakopleiding Visagie en Fashion Styling stages aangeboden en profiteren álle studenten van gratis masterclasses en extra events. Lijkt je dit wat? We zien je graag bij één van onze opleidingen.

Onze leslocaties vind je in hartje Amsterdam en Hoorn in historische binnenstadpanden op goed bereikbare plaatsen.