Over ons

Wat tof dat je ons gevonden hebt! Art of Colors is dé plek waar je je carrière als makeup artist of hairstylist een professioneel startschot geeft. Onze opleiding visagie is het vertrekpunt voor een baan als makeup artist.

Art of Colors is in 2005 opgericht door Judith en Jos, die besloten hun krachten te bundelen samen met docenten en fotografen die allen een flinke rugzak bomvol ervaring meebrachten. Met dit team zorgen zij dat jij het vak leert en tijdens de visagie opleiding ervaart wat het werken als makeup artist inhoudt. Inmiddels stoomt Art of Colors jaarlijks 150 studenten klaar voor het échte werk.

Art of Colors biedt niet alleen professionele opleidingen en dito lessen aan, maar is er enorm op gebrand dat je als student persoonlijke en professionele aandacht krijgen. Daarom krijg je bij Art of Colors les in kleine groepen. In de lessen leer je technisch en creatief te werken om je zo te ontplooien tot een makeup artist met een eigen stijl. Door de persoonlijke coaching krijg je bij Art of Colors de kans na je opleiding eventueel een baan te vinden via de jobselectie en de Art of Colors Agency.

Maar er is meer. Zo krijgen alle studenten van de  Vakopleiding Visagie stages aangeboden en profiteren álle studenten van gratis masterclasses en extra events. Lijkt je dit wat? We zien je graag bij één van onze opleidingen. 

Onze leslocaties vind je in hartje Amsterdam en Hoorn in historische binnenstadpanden op goed bereikbare plaatsen.

Over ons Art of Colors studenten visagie backstage bij AMFI show Over ons Art of Colors Amsterdam fotoshoot visagie opleiding makeup artist school Art of Colors Amsterdam

Algemene aanvragen, samenwerkingsverzoeken en uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar: info@artofcolors.nl

Persberichten en uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar:  info@artofcolors.nl

Met ons werken?

Onze studenten zijn inzetbaar voor foto- en campagne shoots, video, film en tv opnamen & events. Voor aanvragen contact:  info@artofcolors.nl

Heb je een professionele make-up opdracht? Boek dan een makeup artist via onze agency. Art of Colors staat garant voor de kwaliteit.

Art of Colors docenten

Wij hebben altijd plek voor de beste makeup artists waarvan het hun passie is hun kennis door te geven als Art of Colors docent. Interesse? Stuur een mail met CV + foto en motivatiebrief naar: judith@artofcolors.nl

Zakelijke gegevens

Art of Colors BV
Kamer van Koophandel: 69118507
BTW nummer: NL857743636B01