Advanced class visagie

Stel je voor: je hebt een vakopleiding afgerond, beheerst alle make-up technieken maar het kriebelt om je creativiteit en techniek naar een next level te brengen. Dan is de Advanced Class visagie opleiding van Art of Colors iets voor jou. Met deze opleiding van 7 masterclass lessen stomen we je klaar om in drie maanden, met behulp van docenten uit het vak, een nog betere makeup artist te worden.

Advanced Class Visagie Art of Colors makeup artist school

Waarom Art of Colors

De Advanced Class gaat verder waar de vakopleiding visagie is gestopt. Je verhoogt je niveau als makeup artist en leert creatief en out-of-the-box denken. Bij deze topopleiding van Art of Colors zit je met je neus bovenop de actualiteit. Daarom is geen masterclass van de Advanced Class hetzelfde. Wat je leert? Van concepten uitwerken en je eigen creativiteit ontdekken, tot aan verschillende trends (Covering brows, experimenteren met Textures, Avant Garde en Grafische Liners) toepassen die op dat moment hot and happening zijn. 

Voor de klas staan makeup artists die lange tijd in het vak werken en elk hun eigen specialiteit hebben. Op de menukaart van onze vorige masterclasses staan onder andere Ines Borgonjon (senior makeup artist voor M.A.C. Cosmetics), Yvonne Nusdorfer (freelance artist aangesloten bij Angelique Hoorn Management) en Jedidjah Kuijten (freelance artist). En er is meer, want je werk wordt aan het einde van de masterclasses vastgelegd door een topfotograaf, zoals Ron de Wildt, Tom Vandewalle en Richard Monsieurs.

Zo kom je in aanmerking

Het niveau van de Advanced Class ligt - zoals de naam al doet vermoeden - een stuk hoger dan de vakopleiding visagie. Om te zorgen dat het niveau hoger ligt, kunnen alleen de beste studenten een plekje bemachtigen voor de Advanced Class. Deze studenten zijn geselecteerd tijdens de lessen van de vakopleiding visagie. Hier wordt gelet op inzet, creativiteit en het eigen maken van de make-up technieken. Aan het einde van de opleiding worden de geselecteerde studenten bekendgemaakt. Heb je onze vakopleiding niet gedaan, maar wil je wél de Advanced Class volgen? Stuur dan je portfolio op en wie weet kun je aanschuiven bij de Advanced Class.

Prijs

Het lesgeld voor de Advanced Class bedraagt € 1220,-of 5 termijnen van €249,-. Hierbij zijn het inschrijfgeld, lesgeld, 7 fotoshoots inclusief digitale foto’s en bewerking inbegrepen.

Bij het inschrijven vragen we €125,- inschrijfgeld te betalen. Vanaf dat moment houden we een plek voor je vrij. Na betalen van het inschrijfgeld kun je 14 dagen kosteloos annuleren.

Extra’s op een rij

Tijdens onze opleiding krijg je persoonlijke aandacht want we werken alleen met kleine klassen.

  • Studenten van de Advanced Class kunnen rechtstreeks deelnemen aan de jobselectie bij M.A.C, NARS, NYX, INGLOT en Promotion Partners.
  • Schuif aan bij een gratis ondernemersles en leer hoe je aan de slag kunt als zelfstandig visagist. Van belasting tot je eigen promotie.
  • Je kunt gebruik maken van onze gratis online modellenbank.
  • Daarnaast kun je gebruik maken van onze make-up en lesmaterialen op de school van onder andere M.A.C. Cosmetics, NARS, NYX en INGLOT. 
  • Drankjes