Advanced Makeup Artist Opleiding

De Advanced Makeup Artist opleiding is de topopleiding van Art of Colors. Alleen studenten die tijdens de Pro Makeup Artist Opleiding zijn genomineerd kunnen met deze opleiding starten. 

Met deze opleiding van 7 masterclass lessen & fotoshoots stomen we je klaar om in drie maanden, met behulp van docenten en fotografen uit het vak, een nog betere makeup artist te worden. Aan het einde van de opleiding heb je 7 fotoshoots en foto's voor je portfolio.

Advanced Class Visagie Art of Colors makeup artist school advanced class for makeup artists Advanced Makeup Artist Training

Wat leer je?

De Advanced Makeup Artist Opleiding gaat verder waar de Pro Makeup Artist Opleiding (vakopleiding visagie) is gestopt. Je verhoogt je niveau als makeup artist (MUA) en leert creatief en out-of-the-box denken. Bij deze topopleiding zit je met je neus bovenop de actualiteit. Daarom is geen masterclass van de Advanced Makeup Artist Opleiding hetzelfde. Wat je leert? Van concepten uitwerken en je eigen creativiteit ontdekken, tot aan verschillende trends (Covering brows, experimenteren met Textures, Avant Garde en Grafische Liners) toepassen die op dat moment hot and happening zijn. 

Voor de klas staan makeup artists die lange tijd in het vak werken en elk hun eigen specialiteit hebben. Op de menukaart van onze vorige masterclasses staan onder andere Maaike Beijer, NARS Educator Diana Ashrafie, Viviënne de Rop, Naima Bremer, Jimmy Stam en Bjorn Mohamadmoesman. En er is meer, want je werk wordt aan het einde van iedere masterclass vastgelegd door een topfotograaf, zoals Boy Surminski, Gail Meijer, Joe Mc Millen, Anais Germaine, Nina Kim of Richard Monsieurs.

advanced class Art of Colors advanced class makeup artistry advanced class for professional MUA

Zo kom je in aanmerking

Het niveau van de Advanced Makeup Artist Opleiding ligt - zoals de naam al doet vermoeden - een stuk hoger dan de Pro Makeup Artist Opleiding. Om te zorgen dat het niveau hoger ligt, kunnen alleen de beste studenten een plekje bemachtigen. Aan het einde van de Pro Makeup Artist Opleiding worden de genomineerde studenten bekendgemaakt. Wanneer je genomineerd bent kun je je inschrijven.

Helaas kunnen studenten die de opleiding op een andere school hebben gevolgd niet deelnemen aan de Advanced Makeup Artist Opleiding. We zien dat deze studenten niet het niveau hebben wat nodig is voor deze opleiding. 

Prijs

€125 bij inschrijven.

5 x €269 maandelijks of in 1 keer het volledige lesgeld van €1320 (€25 betalingskorting is in mindering gebracht bij betaling in 1 keer).

Andere betaal opties

Extra’s op een rij

Tijdens onze opleiding krijg je persoonlijke aandacht want we werken alleen met kleine klassen.

  • Studenten kunnen rechtstreeks deelnemen aan de jobselectie bij M.A.C, NARS, NYX, Charlotte Tilbury en Laura Mercier.
  • Schuif aan bij een gratis ondernemersles en leer hoe je aan de slag kunt als zelfstandig makeup artist. Van belasting tot je eigen promotie.
  • Je kunt gebruik maken van onze gratis online modellenbank.
  • Drankjes