Opleiding visagie in Amsterdam

Bij Art of Colors makeup school Amsterdam krijg je een praktijkgerichte visagie opleiding in Amsterdam die je opleid tot makeup artist. 

De visagie opleiding bestaat uit 30 lessen, meerdere fotoshoots, stages en exclusieve extra make-up masterclasses. Uniek is onze online omgeving waarin je exclusief lesmateriaal, make-up tutorials, social mediatraining ook de online modellenbank vindt.

Visagie is een echt vak, waar je bij ons dan ook een erkend visagie diploma voor kan halen en als professionele make-up artist mee aan de slag kunt. Lees hier meer

Visagie opleiding Amsterdam Makeup artist opleiding Amsterdam Opleiding visagie Amsterdam

Art of Colors make-up school Amsterdam

Singel 432 
1017 AV  Amsterdam
+31 (0)20 894 30 70

Bij Art of Colors makeup school Amsterdam worden de volgende opleidingen aangeboden:

Training Basic Make-up

Opleiding Visagie

Advanced Class Visagie

Makeup Artist Level Up

1 on 1 for Makeup Artists

Masterclass Hairstyling

In Amsterdam worden zowel Nederlandstalige als Engelstalige visagie opleidingen aangeboden.

Art of Colors makeup artist school Amsterdam

Klik op de kaart op deze pagina voor de routebeschrijving. De vakopleiding visagie in Amsterdam wordt gegeven in het centrum. In de 9 Straatjes buurt met gezellige cafés en winkels met vintage- en designer winkels en Skins, MAC Cosmetics, NYX Cosmetics en de Bijenkorf op loopafstand. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer je uitstapt op halte Koningsplein of Rokin is het op minder dan 1 minuut loopafstand.

Ook met de auto zijn we goed bereikbaar. Parkeer je auto voordelig in een P+R parkeergarage, dichterbij in de Kalvertoren parkeergarage of dichtbij op straat.