Erkend STAP opleider
- Ontvang tot € 1.000,- STAP budget

STAP Budget - Makeup Artist Opleidingen

Schrijf je nu in en vraag op 4 september STAP-budget aan. Het budget is beperkt en op=op. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

STAP-budget: Studeer met €1000 subsidie

Met het STAP-budget kan iedere werkende en werkzoekende €1000 subsidie aanvragen voor een opleiding. De Basic Makeup Artist Opleiding kan met de subsidie bijna gratis gevolgd worden en de Pro Makeup Artist Opleiding is €1000 voordeliger.

Laatste kans!

Na 2023 stopt het STAP-budget. Dit jaar is dus de laatste kans om te profiteren van deze regeling! Hoe de aanvraagrondes van september en november eruit zullen zien, is op dit moment nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zullen er minder opleidingen in aanmerking komen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk op stapuwv.nl.


Voor wie is het STAP-budget?

Als je in Nederland woont en een BSN-nummer hebt, voldoe je waarschijnlijk aan de criteria:

  • Je bent een EU-burger of een partner van een EU-burger
  • Je bent tussen de 18 en 67 jaar
  • Je volksverzekerd bent. Heb je in de afgelopen 24 maanden minstens zes maanden in Nederland gewoond, gewerkt of een uitkering gehad? Dan ben je verzekerd voor de Nederlandse volksverzekeringen. De periode van zes maanden wordt geteld vanaf drie maanden voor de maand waarin je STAP budget aanvraagt.
  • Je ontvangt op het moment van de aanvraag geen andere financiering op het gebied van onderwijs (zoals studiefinanciering, lerarenbeurs, etc).
  • Je hebt dit jaar nog niet eerder het STAP-budget ontvangen
  • Je betaald de opleiding privé

Hoe werkt het?

STAP-budget aanvragen is heel gemakkelijk. Je schrijft je in voor 1 van onze opleidingen en geeft aan dat je STAP Budget wilt aanvragen. Je ontvangt van ons 1 week voor je de aanvraag kunt doen een STAP Aanmeldingsbewijs. Met het STAP Aanmeldbewijs vraag je op 4 september jouw STAP-subsidie online aan bij UWV via stapuwv.nl

Goed om te weten!

De vraag naar STAP-budget is groot en op = op. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Als je je hebt aangemeld voor je opleiding, ontvang je van ons per mail alle informatie voor je aanvraag.

Makeup Artist Opleidingen

Klik hieronder op een van onze opleidingen voor meer informatie.

CPD Gecertificeerd
CRKBO Geregistreerde instelling
NRTO Keurmerk