Alternatieve betaal opties scholing

Kijk hieronder of je voor 1 van onderstaande betaalmogelijkheden in aanmerking komt.

  • Opleiding volgen via het UWV

Art of Colors is een door het UWV erkende opleider. Informeer bij je contactpersoon of je met een Makeup Artist Opleiding mag starten bij Art of Colors, wanneer je een uitkering ontvangt via het UWV.

  • Opleiding volgen via jouw Gemeente

Soms kan de gemeente (een deel) van je opleiding betalen. Kijk op de website van jouw gemeente wat de mogelijkheden zijn of maak een afspraak. Klik hier om de website van jouw gemeente op te zoeken

  • Lening voor jouw opleiding via jouw Gemeente

Gemeenten kunnen je ook geld lenen om een opleiding te betalen. Soms hoef je niet de hele lening terug te betalen. Klik hier om te zien wat de Gemeente Amsterdam

  • Opleiding volgen via je werkgever

Vaak hebben werkgevers via de CAO afgesproken scholing van werknemers te betalen. Je werkgever heeft dan een potje voor je waarmee je zelf kunt kiezen welke opleiding je ermee wilt volgen.

Voor werkgevers zijn er ook veel regelingen waarmee ze via de Belastingdienst een groot deel van het lesgeld van haar werknemers terugkrijgen.

  • Studiekosten via je eigen bedrijf

Als uw studiekosten zakelijk zijn, zijn ze aftrekbaar. Dat is dus het geval als u de kosten maakt in het belang van uw onderneming. Maar de kosten zijn alleen aftrekbaar als u ze maakt om bestaande vakkennis op peil te houden. Klik hier voor meer informatie

  • Sparen voor je opleiding

Kom je niet in aanmerking voor 1 van de regelingen? Dan kun je ook sparen voor je opleiding bij Art of Colors. Je betaald de opleiding geheel vooraf en ontvangt extra van Art of Colors 5% korting op het lesgeld. 

Kies zelf het bedrag dat je per maand wilt sparen vanaf €100 en neem met ons contact op via onderstaande contactmogelijkheden om het te bespreken. 

Van toepassing op

Bovenstaande betaalopties zijn van toepassing op de volgende opleidingen:

Basic Makeup Artist Opleiding 

Pro Makeup Artist Opleiding

Advanced Makeup Artist Opleiding

Premium Quality
CRKBO Geregistreerde instelling
NRTO Keurmerk