Betalingsregeling vakopleiding visagie

Het is mogelijk het lesgeld van de vakopleiding visagie in 12 maandelijkse termijnen van €245,- te betalen of in 1 keer door €2840,- te betalen.

Inbegrepen zijn alle lessen, 4 fotoshoots en foto’s voor je eigen portfolio, meerdere stages, examen, extra make-up masterclasses & events en gebruik van de make-up op school van NARS, M.A.C Cosmetics, INIKA Organic en NYX Cosmetics. 

Bij het inschrijven vragen we €250,- inschrijfgeld te betalen. Vanaf het moment dat we je bevestigen het inschrijfgeld ontvangen te hebben houden we een plek voor je vrij en kun je gratis deelnemen aan exclusieve make-up masterclasses & events voor studenten. Na betalen van het inschrijfgeld kun je 14 dagen kosteloos annuleren.

Start je inschrijving door de startdatum van je voorkeur te kiezen onder 'Startdata & inschrijven' op deze pagina.

We vragen je de make-up set van jouw voorkeur 1 maand voor aanvang van de opleiding te betalen. Het is niet mogelijk de make-up set in termijnen te betalen. 

Ontvang ca 37% van het lesgeld en de make-up set terug

Let op: In 2021 kun je afhankelijk van jouw situatie ca. 37% van dit bedrag weer terugvragen via de inkomstenbelasting en dat geldt ook voor je make-upset! Voor 2022 is nog niet duidelijk of de studiekostenaftrek blijft bestaan en zo ja, hoe die er dan uitziet. Klik hier voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Klik hier om terug te keren naar de opleiding visagie pagina