1 on 1 for makeup artists

De Make-up 1 on 1 is een exclusieve visagie workshop samen met één van de Art of Colors educators, speciaal voor beginnende tot gevorderde professionele make-up artists. De 1 on 1 is een workshop die op maat gemaakt wordt op jouw skill level en jouw specifieke punten van aandacht in make-up technieken.

Tijdens deze exclusieve en intieme workshop krijg je de kans om 1 op 1 met een educator jouw skills een boost te geven. Van tevoren kun je aangeven wat jouw aandachtspunten zijn en waar je op wilt focussen. Of je nu wilt experimenteren met andere make-up stylen, je meer wilt verdiepen in werken met verschillende huidskleuren, of gewoon alle backstage en editorial technieken van onze educators wilt leren. 

Het Art of Colors educator team bestaat uit inspirerende Pro make-up artists met werkjaren binnen de make-up industry, en zitten bomvol backstage ervaringen en technieken; van internationale fashion weeks, grote TV producties tot aan editorials voor fashion brands. 

Voor de 1 on 1 heb je de mogelijkheid om één van onze educators aan te vragen waar je de "privé les" van krijgt. Bekijk hier wie onze educators zijn. Of kunnen wij bepalen wie de beste match is, aan de hand van jouw make-up werk, stijl en wensen.

Na de 1 on 1 beheers je de voor op jouw op maat gemaakte technieken en inzichten en kun je die direct kan toepassen in jouw carrière als make-up artist. 

Locatie

De 1 on 1 kan naar wens worden aangeboden bij:

  • Art of Colors Amsterdam op de Singel 432
  • Art of Colors Hoorn op de Schoolsteeg 8
  • een locatie naar keuze (wanneer van toepassing onder vergoeding van reis- en verblijfskosten)

Prijs

De 1 on 1 kun je kiezen vanaf €799,- voor 1 dag van 6 lesuren. Vrijgesteld van BTW.

Let op: In 2021 kun je afhankelijk van jouw situatie ca. 36% van dit bedrag weer terugvragen via de inkomstenbelasting! Voor 2022 is nog niet duidelijk of de studiekostenaftrek blijft bestaan en zo ja, hoe die er dan uitziet. Klik hier voor meer informatie. 

Reserveren

Schroom niet om in telefoon te klimmen. Je kunt gebruik maken van onze WhatsApp-service via 06-51635507 of je kunt bellen naar 020-8943070. Wil je liever mailen? Neem dan contact met ons op via info(at)artofcolors.nl. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je een passend voorstel te doen.

1 on 1 for makeup artists Art of Colors makeup artist school personal makeup artist MUAH master class Art of Colors makeup artist school