Vakopleiding Visagie

Wil jij een professionele makeup artist worden? Dan is onze Vakopleiding Visagie iets voor jou. In 30 lessen (in totaal 90 lesuren) van onze super ervaren docenten leer je alle skills en technieken die je nodig hebt om in de praktijk aan het werk te gaan.

Wat ga je allemaal leren?

Visagie is een echt vak, waar je bij ons dan ook een echt diploma voor kan halen. Welke make-up past bij welke persoon en welke situatie? Wat is het verschil tussen glamour en natural make-up? Hoe maak je cut crease, smokey of halo eyes? Maar ook: hoe zet je jezelf in de markt en wat doe je wel en niet op social media? We dagen je uit en inspireren je met de nieuwste make-uptechnieken en –trends en leren je alles over verschillende huidtypes en complete make-uplooks, zoals de bronzed beauty look en een classy bruidsmake-up. Kortom: je leert alles wat een all round make-upartist moet kunnen.

Zie jij jezelf al in deze les?

Fotoshoots & Stages

Een goede make-upartist word je door het vooral veel te doen. Daarom krijg je behalve theorielessen een heleboel praktijk in de vorm van fotoshoots, make-upopdrachten en masterclasses. Maar wil je echt leren hoe je onder druk presteert en voor verschillende opdrachtgevers werken? Dan ga je natuurlijk voor een stage. Bij de fashionshow van de Dutch Sustainable Fashion Week bijvoorbeeld, bij de Nederlandse Filmacademie, bij fotografen of bij Art of Colors zelf.

Wat heb je nodig?

  • Een model om op te oefenen. Die mag je zelf meenemen (je hoort van tevoren voor welke je les je iemand nodig hebt) of je oefent op iemand uit onze gratis online modellenbank. 
  • Een uitgebreide, professionele make-upset met penselen. Die kun je met 30% korting bij ons kopen nadat je je hebt ingeschreven.

Wat kost het?

Voor 30 lessen (90 lesuren), meerdere stages en make-up events, inschrijfgeld, 4 fotoshoots, gebruik van extra lesmateriaal op school van NARS, M.A.C Cosmetics, Makeup For Ever en NYX Cosmetics betaal je: 

  • In Amsterdam €2850,- (Nederlandse of Engelse lessen)
  • In Hoorn €2680,- (alleen Nederlandse lessen)

In deze prijs is het inschrijfgeld, lesgeld, 4 fotoshoots, gebruik van extra lesmateriaal op school van NARS, M.A.C Cosmetics, Makeup For Ever en NYX Cosmetics inbegrepen. Je betaalt €699,- als eerste termijn, waarna je de rest in 10 gelijke maandelijkse termijnen mag betalen.

Let op: voor 2019 en 2020 kun je 36% van dit bedrag weer terugvragen via de inkomstenbelasting en dat geldt ook voor je make-upset! Voor 2021 is nog niet duidelijk of de studiekostenaftrek blijft bestaan en zo ja, hoe die er dan uitziet. Klik hier voor meer informatie.