Training basic make-up

Kriebelt het om aan de slag te gaan in de make-up branche, maar vind je het fijn om eerst te ontdekken of dit iets voor je is? Dan is de Training Basic Make-up van Art of Colors iets voor jou. Deze training is de perfecte opstap om kennis te maken met het vak en alles wat daarbij komt kijken.

Waarom Art of Colors

Tijdens de Training Basic Make-up duik je direct onder in de wereld van make-up. In twee volle dagen - van zeven uur per lesdag - maak je samen met een kleine groep medestudenten kennis met de basis van een makeup artist. Voor de klas staat een professionele makeup artist uit het vak. De docent leert je onder andere een Naturel Look, Bronzing Look, Bridal Look en Trend Look uitwerken. Uiteraard kun je al je vragen afvuren op de makeup artist.

Wanneer je de training hebt afgerond kun je je werk laten vastleggen in een fotoshoot. Handig voor je portfolio! Vervolgens kun je zelf kiezen welke kant je op wilt. Past dit volledig in je straatje? Dan kun je doorstromen naar de Vakopleiding Visagie waarbij je nog dieper in de make-up duikt en verschillende technieken leert, om bijvoorbeeld de juiste accenten en schaduwen aan te brengen voor de perfecte look. Training basic make-up

Dit heb je nodig

Voor de twee lesdagen hoor je elke dag een model mee te nemen om je make-up kunsten op los te laten. Hiervoor kun je je eigen model meenemen óf gebruik maken van de gratis online modellenbank van Art of Colors. Je kunt een basis make-up set aanschaffen. Deze is niet verplicht.
Tijdens de les kun je gebruik maken van de lesmaterialen van Art of Colors. Denk hierbij aan penselen en make-up van merken als NARS, M.A.C Cosmetics, INGLOT en NYX Cosmetics.

Het prijskaartje

De Training Basic Make-up kost € 495,- voor twee lesdagen van zeven uur. Wanneer je binnen twee jaar de Vakopleiding Visagie besluit te volgen krijg je € 200,- korting op de Vakopleiding.

Extra’s voor studenten

Tijdens de Training Basic Make-up leer je in zeer korte tijd op een professionele manier de basics van makeup. In kleine groepen leer je op een persoonlijke manier ontdekken of dit iets voor je is. Je leert werken met make-up merken als NARS, M.A.C Cosmetics, INGLOT en NYX Cosmetics. 


De extra’s op een rij:

  • Gratis gebruik van de online modellenbank
  • Gratis gebruik maken van de lesmaterialen van NARS, M.A.C Cosmetics, INGLOT en NYX Cosmetics
  • Drankjes