Portfolioshoots

Ben je al een tijdje aan de slag als een makeup artist of rol je net het vakgebied binnen? Grote kans dat je vrij werk wilt maken om creatief bezig te zijn of je portfolio wilt aanvullen. Met de Portfolioshoot van Art of Colors heb je de kans om in een zeer korte tijd met professionele foto’s van je eigen werk naar huis te gaan.

Waarom Art of Colors

Bij de Portfolioshoot zit je gegarandeerd goed. Want je krijgt niet alleen in één klap drie heel toffe professionele beelden voor in je portfolio, maar tijdens de shoot van in totaal 3,5 uur heb je alles tot je beschikking; van studio tot fotograaf en achterwand. Want Art of Colors zorgt dat op jouw shootdag alles klaarstaat zodat je de mooiste looks kunt vastleggen in samenwerking met de fotograaf.

Dit heb je nodig

Tijdens de shootdag ben je zelf verantwoordelijk voor je model, de kleding en de make-up. Alle overige zaken zoals een fotograaf, lichten, de studio en de achterwand regelt Art of Colors voor je. Je kunt tijdens de shoot gratis gebruik maken van de lesmaterialen van Art of Colors. Denk hierbij aan merken als NARS, M.A.C. Cosmetics, INGLOT en NYX Cosmetics.


Het prijskaartje

Bij Art of Colors kost de Portfolioshoot slechts € 69,- (voor een shoot van 3,5 uur) en voor oud-studenten € 35,-. Daarnaast is het een heel slimme zet om je portfolio up to date te houden en je werkt samen met professionele fotografen die gewend zijn om make-up looks vast te leggen. Vergeleken met de normale fotostudioprijzen is dit een zeer lage prijs.

Extra’s voor studenten

  • Oud-studenten betalen € 35,- ipv € 69,- voor de Portfolioshoot
  • Gebruik van de lesmaterialen van Art of Colors
  • Drankjes