Makeup Artist Opleiding Art of Colors Amsterdam
Art of Colors makeup artist school Amsterdam
Opleiding visagie Art of Colors Amsterdam
Art of Colors makeup artist school

Professionele makeup artist opleidingen

!!  Klik hier om je gratis aan te melden voor de OPEN DAG op Zondagmiddag 24 september  !!

Maak van make-up je werk! Klik hieronder op de knop Makeup Artist Opleidingen om de makeup artist opleidingen (ook wel visagie opleidingen genoemd) te bekijken. 

Ben je op zoek naar een makeup artist voor TV, film, videoclips, fotoshoots of de dag van je leven? Klik dan hieronder op de knop Makeup Artist Agency.

CPD Gecertificeerd
CRKBO Geregistreerde instelling
NRTO Keurmerk
De Make-up Trends voor dit najaar

De Make-up Trends voor dit najaar

Het najaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je make-uproutine aan te passen aan het seizoen. Het herfstseizoen biedt een prachtige kans om te experimenteren met nieuwe make-up looks. We zagen de volgende trends tijdens de Fashion Weeks voor herfst/winter voorbij komen.

Lees meer ›
Verschillende make-up stages bij Art of Colors

Verschillende make-up stages bij Art of Colors

Tijdens de opleiding visagie bij Art of Colors krijgen alle studenten de mogelijkheid om stage te lopen. Klik hier om meer te lezen over de stages

Lees meer ›
Opvallende Make-up Trends op de Paris Haute Couture Week 2023

Opvallende Make-up Trends op de Paris Haute Couture Week 2023

De Haute Couture Week van 2023 was een spektakel van prachtige kleding, unieke designs en opvallende make-up. De runway diende als een creatief canvas waarop make-up artists hun meest gedurfde en innovatieve looks presenteerden. Klik hier en verken de meest opvallende make-up trends die de show stalen tijdens dit fantastische evenement.

Lees meer ›
Unieke online leeromgeving

Unieke online leeromgeving

Bij Art of Colors bieden wij een unieke online leeromgeving aan om jouw opleiding zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Handige tools voor het huiswerk, onze modellen bank, inspiratie, extra tutorials en meer! Bekijk de video om te zien wat je allemaal in de online leeromgeving kunt vinden. 

Lees meer ›
FENTY BEAUTY masterclass by MUA Naïma Bremer

FENTY BEAUTY masterclass by MUA Naïma Bremer

Supertrots dat we als eerste school een FENTY BEAUTY masterclass aanbieden in Nederland. De training wordt gegeven door FENTY Ambassador MUA Naïma Bremer.

Lees meer ›
Het NRTO Keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Het NRTO Keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Art of Colors makeup artist school bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten...

Lees meer ›

Open dagen & Make-up events

Naast de praktijkgerichte Makeup Artist en visagie lessen organiseren we toffe make-up events. Bekijk hieronder welke events er op de planning staan.

Over ons

Wat tof dat je ons gevonden hebt! Art of Colors is dé plek waar je je carrière als makeup artist, ook wel visagist genoemd een professioneel startschot geeft. Onze Pro Makeup Artist Opleiding (allround visagie vakopleiding) is het vertrekpunt voor een baan als makeup artist.

Art of Colors is in 2005 opgericht door Judith Doodeman. Na 20 jaar ervaring in de beautybranche, wilde ze een make-upschool starten waar studenten het visagievak kunnen leren in een veilige en professionele omgeving. Tijdens haar loopbaan heeft Judith backstage situaties gezien die ze echt anders wilde, wat een grote motivatie voor haar was om met Art of Colors te starten.

Over ons Art of Colors makeup artist school shoot MUA student Natasja van der Stelt Model Marisol Over ons Art of Colors makeup artist school shoot MUA student Natasja van der Stelt Model Marisol Over ons Art of Colors makeup artist school shoot MUA student @yadayafashion Over ons Art of Colors makeup artist school shoot MUA student @getglambyella Model Sterre