KLEURENANALYSE

KLEURENANALYSE OPDRACHTEN

Bij de kleurenanalyse wordt gekeken welke kleur kleding je het mooiste staat. Je zult zien hoe sterk het effect van kleur is. 
Aan de hand van je natuurlijke persoonlijke kenmerken namelijk de huid, het haar en de ogen wordt door gebruik van kleurstroken en een geavanceerd software programma van Art of Image een persoonlijke kleurenanalyse gedaan. Het resultaat hiervan is een perfect afgestemd persoonlijk kleurenscala voor jou. In deze kleuren komt je persoonlijkheid meer tot uiting.
Afhankelijk van je wensen kunnen we je een seizoensanalyse, persoonlijke kleurenanalyse en zakelijke kleurenanalyse aanbieden. De persoonlijke kleurenanalyse is inclusief een uitgebreid make-up advies.
De 42 op je persoonlijk afgestemde kleuren worden voor je gerangschikt in een kleurpalet, waarmee winkelen een stuk leuker en makkelijker wordt. 
Een advies bij Art of Colors geeft u in anderhalf uur tijd een schat aan informatie.

Personal styling
Je kunt de kleurenanalyse uitbreiden met een personal styling advies. Tijdens de personal styling wordt gekeken naar je presentatie. Kleding kan veel verhullen of accentueren. Je leert met de juiste kleding minpunten te camoufleren en pluspunten te accentueren. 
Na de analyse krijg je een persoonlijk advies over modellen broeken, colberts/ jassen, schoenen tassen en sieraden.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via ons contactformulier of via (0229) 85 28 77.
  •   
  •   
  •