HAIRSTYLING
  • bel mij met meer info

  • mail mij met meer info

INFORMATIE MASTER HAIRSTYLING

De master Hairstyling is voor de visagist die het totaalplaatje wil kunnen maken. Tijdens de master leer je de technieken voor het shapen en stylen van het haar. Ervaring met haar is niet nodig. 

In de praktijklessen leer je om conceptueel te leren denken en werken. Zodat je iedere opdracht vorm kan geven. Een goede technische basis is essentieel. De technieken die voorbij komen zijn divers. Denk aan het werken met de styltang, verschillende krultangen, vlechttechnieken en het werken met extensions.
 
Je krijgt een oefenhoofd met echt haar in bruikleen om tijdens de lessen en thuis de geleerde technieken mee te oefenen. 
 
Aan het einde van de opleiding is er een professionele fotoshoot waarin je uitgewerkte haarwerk wordt vastgelegd. De foto's kun je gebruiken voor je portfolio.
 
Aantal lessen:
6 lessen verdeeld over 3 dagen van 6 uur. Thuisstudie met ondersteuning van video tutorials circa 2 uur per week.
 
Model:
Bij iedere les dien je een model mee te nemen. Je kunt een eigen model meenemen of gebruik maken van de online modellenbank van Art of Colors.
Wat leer je
- hoe werk je met materialen en producten
- preppen van het haar
- strakke staart maken
- vlecht technieken
- föhnen
- waves & curls
- toupage
- bevestiging technieken
- hair up do's
- knopen & twisten
- uitwerken tot fashion hair
- eind shoot met professionele fotograaf
 
Kosten:
- De masterclass Hairstyling. De kosten voor de master hairstyling bedragen € 500,-. (Oud-) deelnemers aan de visagie opleiding van Art of Colors ontvangen € 150,- korting.

Voor de masterclass Hairstyling dient een basispakket hairstylingsproducten te worden afgenomen. Het pakket is verkrijgbaar voor € 150,- inclusief btw en inclusief foto eindopdracht en de huur voor een oefenhoofd met echt haar. De inhoud van het pakket kan aangevraagd worden via ons contactformulier.
Voor de masterclass Avant Garde Hairstyling wordt verwacht dat je al ervaring met haar hebt en de materialen in bovenstaande hairstyling pakket in bezit hebt en meeneemt naar de lessen. 

Tijdens de les wordt verwacht dat je gebruik maakt van eigen visagie en kapmaterialen. Bij inschrijving ontvang je een lijst met de benodigde materialen. 

Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Logo CRKBO geregistreerde instelling  Geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsonderwijsKwaliteit gegarandeerd!

Startdata

  • Opleiding Startdata Dag Tijd Locatie Aanmelden
  • Hairstyling 27 mei 2018 Zondag 10:30-17:00 Amsterdam   vol
  • Hairstyling 14 oktober 2018 Zondag 10:30-17:00 Amsterdam   vol