FASHIONSTYLING
  • bel mij met meer info

  • mail mij met meer info

INFORMATIE FASHION STYLING OPLEIDING

Voor iedereen die altijd al iets met fashion styling heeft willen doen, spits je oren. Want droom jij van een carrière als stylist of wil je styling aan bijvoorbeeld je visagie make-up en hairstyling opleiding toevoegen? Dan zit je hier goed! Art of Colors presenteert de Fashion Styling opleiding. Speciaal voor de fashion lover met de ambitie om van je passie je beroep te maken. 
 
Voel jij dat je feeling en aanleg hebt om met behulp van creatieve en artistieke concepten een te gekke fashion styling neer te zetten - van beauty styling tot E-commerce styling? Gaat je hart sneller kloppen om achter de schermen te werken bij een fashion shoot, catwalk of televisieprogramma? Dan zit je hier goed. Bij Art of Colors leer in je in zes maanden de basics van een fashion stylist.
 
Waarom Art of Colors
Onze Fashion Styling opleiding is praktijkgericht. We stomen je klaar voor het échte werk door middel van praktijklessen en alle docenten plus gastdocenten komen rechtstreeks uit het vakgebied. Naast vaste docenten zoals Fashion stylist Graziella Ferraro zullen er ook gastdocenten aanschuiven om je een volledig beeld te geven van de stylingwereld. Denk hierbij aan fotografen, BN’ers en medewerkers van een pr-bureau. Om je een extra duwtje richting de praktijk te geven zul je ook stages lopen.

Een greep uit de lessen
Tijdens de Fashion Styling lessen leer je van A tot Z om als een fashion stylist aan de slag te gaan. Verder leer je ook alle soorten fashion styling beheersen. Denk hierbij aan:
-  Concept ontwikkeling
-  Catwalk analyse
-  Beauty styling
-  E-commerce styling
-  Fashion styling
-  Televisie styling
-  Celebrity styling
-  Editorial styling
-  Imago styling
-  Mannen styling
De stages

Leer achter de schermen te werken en doe meerdere stages in een korte periode. Zo doe je niet alleen een dosis praktijkervaring op, maar leer je ook onder hoge druk te presteren en voor verschillende opdrachtgevers uit de stylingwereld te werken.


Extra’s voor studenten

- Gratis praktijkgerichte masterclasses
- Gratis gebruik van de online modellenbank
- Je maakt kans om aan de slag te gaan voor de Art of Colors Agency 
- Tijdens alle lessen kun je gratis drankjes pakken
- Deze opleiding is ook in het engels te volgen
 
Het prijskaartje
De Fashion Styling opleiding kost € 2595,-  72 lesuren
Bij deze prijs zitten 4 portfolio shoots en het lesmateriaal inbegrepen. Je kunt het lesgeld in 7 maandelijkse termijnen voldoen. De eerste termijn bedraagt de helft van het lesgeld.
 
Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Logo CRKBO geregistreerde instelling   Geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsonderwijsKwaliteit gegarandeerd!

Startdata

  • Opleiding Startdata Dag Tijd Locatie Aanmelden
  • Fashion Styling 11 januari 2019 Vrijdag 19:00-22:00 Amsterdam schrijf je nu in