ONS TEAM
  • bel mij met meer info

  • mail mij met meer info

Judith Doodeman

Judith Doodeman

Heeft Art of Colors opgericht en is de drijvende kracht achter de organisatie. Vanaf haar twintigste houdt Judith zich bezig met visagie, bodypainting en style. Als directeur en eigenaar is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is Judith ook actief als docent visagie.
 
Judith zit in de examencommissie die de exameneisen vaststelt voor het landelijk examen visagie van het Kwalitietscentrum-UV partner van de ANBOS.
Flavio Miguel

Flavio Miguel

Flavio Spegiorin Miguel begon met dansen op de leeftijd van 15 en studeerde moderne en klassieke dans op de Parana Art faculteit. Op zijn 19e jaar begon hij als professioneel danser. Tegelijkertijd werkte hij als de belangrijkste make-up artist bij Ronaldo Ramos Coiffeur om wat extra geld te verdienen. Hij werkte ook als acteur, producer, en deed styling in samenwerking met "Primeira Linha" (castingbureau / tv en commerciële producenten). Jaren later begon hij met het ​​ontwerpen van make-up en kostuums voor diverse theatergezelschappen.
In 2008 starte hij bij MAC Cosmetics als retail makeup artist. Voor MAC Cosmetics heeft hij gewerkt bij de Gracia PC Hoofstraat modeshow, Boutyq door Mynth events, ontwerpers zoals Ilya Visser, Lily Houben, de Nederlandse Fashion Awards en op de Paris en Kopenhagen Fashion Week. Op dit moment is hij Artist relations, zit hij voor MAC in het eventteam en werkt hij in de Pro Store.
Lydia Thann

Lydia Thann

Lydia Thann is Visagiste/ Haarstyliste voor beauty en reclamefotografie. 
 
Klanten: Joico, Goldwell, Lanza, Toni&Guy, Lu, L'oreal, Wella, NondoNoir, Dutchess, CT Support, GNK Haarliin, APM Entertainment, EMI, Bspeak, Visavie, Houte Coiffure Francaise, Joico,ExpHair, Peek Reclame Fotografen, Total Creation reclame fotografie,Crossing Communication, Campaigns&Results, Dutchess, Joop v/d Ende Theater producties, Lighthouse fotografie Multistar Productions

Kijk voor haar volledige portfolio op www.lydiathann.nl
Samantha Baggerman

Samantha Baggerman

Samantha is in 2005 gestart als make-up artist bij MAC Cosmetics Bijenkorf Amsterdam. Na 1,5 jaar is zij doorgegroeid naar de functie als Assistent Manager. Na dit 3,5 jaar te hebben gedaan is zij gestart als Resident Trainer. In deze functie is zij onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en versterken van de make-up skills van de voor MAC werkende mua’s. Zij nam sollicitatie demo’s af waarin zij final answer was voor het aannemen van nieuw personeel en verzorgde diverse soorten trainingen, zoals update training, basic training en skills workshops. Naast deze werkzaamheden heeft zij, onder ander vanuit MAC, diverse shows en shoots verzorgd. Enkele voorbeelden zijn;  Gracia PC Hoofstraat modeshow, Boutyq door Mynth events, ontwerpers zoals Ilya Visser, MLY by Emily Hermans en  La Dress by Simone van Trojen. Fotografen Kimberly Gomes, Jan van Breda en Hans van Reekum. De Bijenkorf, de Nederlandse Fashion Awards en ze heeft tot 2 keer toe zich mogen voegen bij het Nordic team voor Kopenhagen Fashion week. In 2013 is zij terugkeert naar de MAC Pro store in Amsterdam waar zij nu 4 dagen in de week aan het werk is als Pro Make-up Artist.

Kijk voor haar portfolio op www.samanthabaggermanartistry.com.