ADVANCEDCLASS
  • bel mij met meer info

  • mail mij met meer info

INFORMATIE ADVANCED CLASS

De Advanced Class gaat verder waar de basis opleiding visagie is gestopt. Om te zorgen dat het niveau van de Advanced Class een stuk hoger is dan de basisopleiding, kunnen alleen de beste deelnemers deelnemen. De beste deelnemers zijn gekozen door tijdens de opleiding te kijken naar inzet en het eigen maken van de visagietechnieken. Aan het eind van de opleiding wordt bekend gemaakt welke deelnemers zijn genomineerd.

Visagisten zonder nominatie kunnen contact opnemen om te bespreken of hun portfolio voldoet voor deelname aan de Advanced Class.

Tijdens deze opleiding zijn er verschillende fotoshoots waarin je uitgewerkte make-ups worden vastgelegd door een 
professionele fotograaf.

In samenwerking met M A C Cosmetics wordt onderstaande extra aangeboden:
-  deelnemers aan de Art of Colors Advanced Class kunnen rechtstreeks deelnemen aan de recruitmentdays voor een job bij MAC.

Aantal lessen:
De opleiding bestaat uit 7 lessen van 4 uur (Thuisstudie circa 3 uur per week).
In de Advanced Class komen bijvoorbeeld aan bod:
 MAC PRO Training door MUA Connie
 Man (lid van het eventteam van MAC) 
 
Leer werken tijdens 2 masterclass lessen met haar en make-up geïnspireerd op Avant Garde. Er wordt gewerkt met grote vullingen en er wordt ijzerdraad verwerkt in extensions. 
Door MUA en hairstylist Lydia Thann (genomineerd voor de Coiffure Award 2014) 

 
Met het thema Art of the Century wordt je creatief uitgedaagd. Kies een schilder of kunst stroming en creëer een make-up plus styling. 
Door MUA Flavio Miguel (lid van het eventteam van MAC) 
 
Je doet een beauty shoot als thema. Alles komt aan bod van huid, nagels, styling en natuurlijk de make-up.
 Door MUA Connie Man  

 
Een gast masterclass les door een top visagist 

 
Makeup battle. Leer make-up op andere manieren te gebruiken dan je gewend bent. Ook het gebruik van Special effects komen hierbij aan bod.
 Door MUA Flavio Miguel
 
Elke les wordt afgesloten met een professionele fotoshoot, waardoor je je portfolio kunt opbouwen.
 
Wanneer je deelneemt aan de Advanced Class kun je extra aan een informatiesessie waarin je geadviseerd wordt waar je aan moet denken, wanneer je als zelfstandig visagist wilt starten. De workshop wordt verzorgd door een extern adviseur waar je terecht kunt met vragen over bijvoorbeeld financiën, belastingen en promotie (denk aan website en huisstijl).
 
Model:
Voor iedere les dien je een model mee te nemen. Je kunt een eigen model meenemen of gebruik maken van de gratis online modellenbank van Art of Colors. Wij werken samen met modellenbureaus, waar tegen een reiskostenvergoeding gebruik gemaakt kan worden van professionele modellen. 

Kosten:
Het lesgeld voor de Advanced Class bedraagt € 1195,-.

Inbegrepen is het inschrijfgeld, lesgeld, 6 fotoshoots inclusief digitale foto's bewerkt door de verschillende fotografen die deelnemen voor je portfolio. Het lesgeld is vrijgesteld van btw, dus geen extra kosten.

Studiekosten fiscaal aftrekbaar

Logo CRKBO geregistreerde instelling   Geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsonderwijsKwaliteit gegarandeerd!

Startdata

  • Opleiding Startdata Dag Tijd Locatie Aanmelden
  • Advanced Class 11 maart 2018 Zondag 13:30 tot 17:30 Amsterdam   vol
  • Advanced Class 04 november 2018 Zondag 13:30 tot 17:30 Amsterdam   vol
  • Advanced Class 04 november 2018 Zondag 13:30 tot 17:30 Amsterdam   vol